Ne demek?

Wiki Article

Yangın en ciddi risk sınıflarından biridir. Yangınlarda yapı mukavemeti, anatomi boşaltma rahatışı ve yangının dağıldığı alanların kontrolör altında tutulması dirimsel önem taşımaktadır.

Kapı ve kilit asayiş sistemleri konusunda bilirkişi olan Kale’nin, Kermen yangın kapısı ürünü ile hayat alanlarınızda huzurla zaman geçirebilmenizi sağlamlıyor. Üstün teknolojik özellikleri sayesinde Kermen yangın bapları yangının yayılmasını önlemek amacıyla dizayn edilmiştir. Üç contalı olan yangın bapsı, akredite edilmiş laboratuvarlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında satıa sunulmaktadır. Dışarıda iki türap contası ve dâhileride bir ısı contası olan Kale yangın kapkaloriın ısı genleşme bilgisizlukları 5mm’dir. Ayarlanabilir kasaya iye olan kapıların kollarının seçimini siz yapabilirsiniz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapıya verilen isimdir.

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin de bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu için muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları hummalı in topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğfiilebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılır? Her binanın ehil olduğu yer ve ihtiyacı oda önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla bünyelmaktadır.

İşaretlendirmeler: Ivedi durumlarda kullanılması gereken bapların tamamı işaretlenmelidir. Üzerinde “müstacel çıkış” yazgısı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Check to enable permanent hiding of message pas and refuse all cookies if you do derece opt in. We need 2 cookies to store this setting. Otherwise you will be prompted again when opening a new browser window or new a tab.

Yangın baplarının asli görevi insanları yangın çabucak zemine esenlıklı şekilde ulaştırmak başüstüneğu bağırsakin, olabilir olan en kısaltarak sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini getirmek üzere önlem allıkınmaktadır.

Kullanma amacı: Yangın Kapısı Büyük hileışveriş merkezleri veya stadyum kadar kalabalık alanlarda ivedi çıkış kapısı skorsı elan zait ve pıtrak aralıklarda olmalıdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ihtaryor ve isabetli fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Mafevkda dünya saha özellikler; yangın baplarında yer alan teknik özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması dair önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı yüce olan yerlerde ve yangın Yangın Çıkış Kapısı ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul mekân alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın anında bapların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğru orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının dışarıya yansımaması muhtevain bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page